Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

TV PREPORUKA: Zanimljivi gosti u Pressingu i Upitniku

PRESSING

Od 20.00 na TV N1 gosti Jugoslava Ćosića biće glumica Mirjana Karanović i košarkaški trener Duško Vujošević.  U emisiji nas očekuju odgovori na pitanja zbog čega nisu govorili na subotnjem građanskom protestu. Da li je građanski aktivizam u Srbiji snažniji od političko-opozicionog?

UPITNIK

Od 21.00 na prvom programu RTS-a. Krajem prošle sedmice Skupština Srbije usvojila je budžet za iduću godinu. Za zakon je glasao 141 od 149 prisutnih poslanika, niko nije glasao “protiv” niti je bilo uzdržanih.

Šta je predviđeno budžetom i kako ćemo živeti u 2019, tema je emisije Upitnik. Šta kaže Vlada, šta struka, a šta kritičari? Da li je budžet uravnotežen i da li garantuje bolji i životni standard i više investicija? Zašto kritičari kažu da je umesto za privredni rast, budžet “otišao” na vojsku i policiju?

Da li je budžet zaista protiv privatnika? Gosti: Siniša Mali, ministar finansija, Pavle Petrović, predsednik Fiskalnog saveta, Toplica Spasojević, privrednik i Mijat Lakićević, urednik u Novom magazinu. Autorka i voditeljka emisije je Olivera Jovićević.

Izvor: BIZLife

Foto: Print screen N1

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE