"U 2021. nas čeka neizvesnost da zapravo ne znamo šta nas čeka" (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “U 2021. nas čeka neizvesnost da zapravo ne znamo šta nas čeka” (VIDEO)

  Osim što je 2020. zdravstveno bila veoma rizična godina, moglo bi se reći da ni u profesionalnom smislu nije bilo sve onako kako je planirano. Usled takvih okolnosti, očekuje se da će naredna, 2021. godina sa sobom doneti i brojne izazove, a u želji da se što bolje pripremimo za nju, medijska kuća BIZlife organizovala je prvi od tri planirana “BIZkolegijum” čija je tema bila marketing, komunikacije i inovacije.

  Za 2021. godinu mnogi kažu da će biti neizvesna, kako u poslovnom, tako i u svakom drugom smislu. Sa ovim je saglasna i jedna od sagovornica “BIZkolegijuma” i direktor za marketing i PR Vojvođanske banke a. d. Novi Sad., Milena Mićanović.

  “Pandemija utiče na sve oblasti poslovanja i na sve industrije tako da bih rekla da iz svih sfera moramo da vodimo računa o digitalnoj transformaciji, o upotrebi savremenih tehnologija bez kojih nijedno poslovanje neće moći da opstane i bez pandemije, a pogotovo u ovim uslovima kakvi su danas. Kako za marketing, komunikacije i inovacije, tako i za sve drugo, verujem da važno voditi računa o tržišnoj ekonomiji, očuvanju radnih mesta sa posebnim fokusom na mala i srednja preduzeća”, kaže Mićanović.

  Kako kaže, srećom, mnoge kompanije su spremno dočekale pandemiju i primena inovacija je doprinela da većina može da radi od kuće a da posao ne trpi.

  U videu pogledajte kako su još inovacije pomogle, kakva su predviđanja za narednu godinu i koliko su u ovakvoj situaciji pomogle veštine prilagođavanja.

  Medijska kuća BIZLife najavljuje još dva “BIZkolegijum” za decembar. Na prvom narednom će stručnjaci okupiti i razmeniti mišljenja o jednoj, takođe važnoj temi za svaku kompaniju – HR-u. Da li se i na koji način promenio pristup zapošljavanju, kako je epidemija uticala na motivaciju zaposlenih koji mnogo više rade od kuće, u kakvim su se novim okolnostima našli menadžeri u rukovođenju timovima, da li je edukacija zaposlenih dobila nove dimenzije i modalitete,…

  Na kraju, za decembar najavljujemo i premijum “BIZkolegijum” koji će okupiti čelne ljude srpskih kompanija koji će izneti svoje stavove na kraju jedne izazovne godine.

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE