Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Maskare odlaze u prošlost?

    Maskare ubrzo mogu otići u prošlost. Budućnost lepih i gustih trepavica leži u gelu koji se nanosi jednom u šest nedelja. Barem tako kažu tvorci novog izuma pod nazivom Lash Dip.

    Lash Dip je tretman koji se sastoji od nanošenja gela koji trepavice čini debljim, dužim i tamnijim. I dok se maskara razmazuje i mora stalno da se nqanosi i skida, a veštačke trepavice nisu dugotrajno rešenje, uz pomoć Lash Dipa, trepavice ostaju uredne i lepe u svako doba dana i noći, u razdoblju od čak šest nedelja. Tretman je preporučljivo ponavljati svake dve nedelje kako bi se trepavice „osvežile“, a rezultat je lep pogled zaokružen gustim, tamnim trepavicama.

    Lash Dip osmislile su dve najbolje prijateljice koje su primetile da se žene često žale zbog alergija i crvenila uzrokovanih maskarama, ali i zbog čestih neugodnosti koje mpže izazvati razmazana maskara. Lash Dip je oslobođen od opasnih hemikalija, nije otrovan i mogu ga svi koristi, a nanosi se jednostavno. Sam postupak nanošenja i sušenja traje sat vremena, a za sada se obavlja u salonima i spa centrima širom Amerike po ceni od 150 dolara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE