Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mrkonjić odgovorio Zorani: Bio sam i ja drčniji, kao mlađi

    Bivši ministar infrastrukture poručio je sadašnjoj ministarki da je i sam bio malo drčniji kao mlađi, a da je sada u godinama kada realno sagledava situaciju.

    Mrkonjić je tako odgovorio na pitanje novinara na TV Pink o tome šta misli o izjavi ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović da je "Mrkonjić izgradio put od 12 i po kilometara, koji se gradio pet godina, koji ide iz njive u njivu" i da to ne sme da se desi nijednom građevincu, naročito ne ministru.

    Mrkonjić je dodao da je i sam, kada je bio mlađi, "bio tako malo drčniji", da u poslu mora da bude sukoba raznih mišljenja, da "ne valja kada se to zlopamti".

    Kako je rekao, nikada nije imao želju da sa nekim na taj način polemiše i da je potrebno da svako radi svoj posao.

    Mrkonjić je naveo da je do 90-ih godina svaka vlada ponešto uradila i na Koridoru 10 i na ostalim projektima, a da je od 2008. godine tadašnja vlada donela političku odluku da se radi na završetku tih projekata.

    To nije prvi put da su se bivši i sadašnji ministri infrastrukture zakačili povodom sporne trase autoputa na Koridoru 11, Ub- Lajkovac.

    Naime, posle kritike Mihajlovićeve da je za njegovog mandata ta trasa izgrađena u sred nedođije, da se ni sa jedne strane ne nastavlja na put, Mrkonjić je čak najavljivao i da će je tužiti, zamerajući joj ''nepoznavanje stvari i odsustvo profesije''.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE