X
 • English
X

Некатегоризовано

Lavina zlobnih komentara: Devojka Kijanu Rivsa kao da mu je majka (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay/Youtube/Printscreen

Lavina komentara sručila se na društvenim mrežama nakon što se večiti dobri dečko Holivuda Kijanu Rivs javno pojavio sa svojom devojkom.

Dok jedni pozdravljaju pravu ljubav, drugi smatraju da njegova devojka izgleda prestaro i da više deluje kao da bi mogla da mu bude mama.

I u ovom slučaju se može reći da ništa nije jače od ženske ljubomore i zavisti i da će kritika biti i kad je žena lepa i negovana, ali i kada izgleda staro i nenašminkano. Ženama, naravno, nikada ugoditi.

 

Da podsetimo, Kijanova devojka, umetnica Aleksandra Grant, ima 46 godina, što znači da je 9 godina mlađa od Kijana (55), i u subotu su zajedno prošetali crvenim tepihom na manifestaciji LACMA Art + Film Gala.

Povezane vesti

Evo šta su o ovom neobičnom paru rekli na društvenim mrežama:

Ovim povodom oglasila Sandra Silađev, koja je podelila komentar izvesnog naloga „LupusLazuli“ na svom Instagram profilu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Siladjev (@sandra.siladjev) on


Nakon svih ovih komentara, nameće se logično pitanje: da li žene jednostavno mrze druge žene i tu nema pomoći?

Zašto žene negativno komentarišu druge žene kada su one našminkane, imaju veštačke nokte, kosu, trepavice, podvrgle su se nekim estetskim intervencijama… ali negativni komentari su prisutni i kada se radi o potpuno prirodnoj ženi, koja se ne farba, nema veštačke trepavice, nokte i kosu?

Jedno je sigurno – Kijanu i Aleksandra se nisu oglasili povodom svih ovih komentara. Oni izgledaju srećno na fotografijama, i na kraju krajeva – jedino je to bitno.


Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay/Youtube/Printscreen

Komentari 2

 1. Gospodjina koleginica

  Da, zene jednostavno mrze druge zene, a on je bio i ostace-legenda, bas zbog ovakvih izbora i sveukupnog ponasanja i principa.
  Kijanu,i Kijanuova devojko, mogu samo da vas mrze!
  U potpisu:jedna zena

 2. zaklina

  nije koristila rusku tehnologiju ambilife za cist vazduh pa ostarela pre vremena nije cudno vidjala sam puno puta u svoju prefesiju

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.