Femme Fatale: Smele boje za hrabre i odvažne

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: AURA

Vaše godine nisu bitne! Dvadeset, četrdeset, šezdeset – to su samo nijanse. Imate neverovatan stil i fatalnu privlačnost i važno je da se u svojoj koži osećate savršeno.

Šta god da obučete, vi ste elegantni, na štiklama ili u ravnom, šetate ulicama Pariza sa lakoćom. Ovakvo samopouzdanje je moguće ako u je u vašoj torbici uvek tajno oružje – ruž. To je vaš partner, svakodnevni saveznik. Ultimatte ruž mora postati imperativ, nešto bez čega se ne izlazi iz kuće.

ULTIMATTE

I ove zime je aktuelna priča o zavođenju i sofisticiranosti iz kozmetičke kuće AURA. Ultimatte ruž je oda odvažnim bojama, sastanak velikih umetnika, uvod u najlepše poljupce.

Kremasta struktura

Ultimatte je sofisticirana kombinacija jedinstvenih sastojaka i kao takva najbolje što možete ponuditi svojim usnama. U čemu je tajna?

Formula je obogaćena uljem jojobe koje osigurava vlagu, prijatnost i baršunasti efekat bez osećaja suvih usana. Prefinjena i bogata kremasta tekstura podseća na prirodnu nežnost kože.

Savršen spoj boje i teksture nudi idealno prekrivanje za mat, satenski i dugotrajan izgled zavodljivih usana. Aplikator je prilagođen obliku usana i savršeno „klizi“ duž cele površine za ravnomeran nanos.

Izuzetan efekat oblikovanja usana

Zahvaljujući formuli obogaćenoj shea puterom, usne ponovo dobijaju punoću i mekoću. Dodatno ulje jojobe pomaže da površina usana izgleda glatko.

Izvor: BIZLife magazin

Foto: AURA