IZJAVA DANA: Niko neće ostati

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YT/Screenshot

Proslavljeni košarkaški reprezentativac Žarko Paspalj govorio je u intervjuu za NIN o svojoj karijeri ali i o situaciji u državi, pre svega masovnom odlasku mladih u inostranstvo.

Treba da idu svi! Posledica toga će biti konačni raspad ove zemlje, niko neće ostati i to je to. Mi se kao bavimo nekom posebnom matematikom sa 12 jednačina, ali stvari su vrlo jednostavne. Država ne vodi računa o svojim ljudima, a neko bi morao, i evo rezultata. Tako je u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni…, kod nas. Ništa se tu fascinantno dobro ne dešava, već tragično kao posledica načina života od 1991. do 2019. a to je 30 godina. Kada imaš 50 i razmišljaš o tome normalno je da te hvata bes

Izvor: NIN

Foto: YT/Screenshot

Komentari 4

 1. Kum Ruzvelt

  Bravo trofejni Paspalje, svaka ti čast.

 2. Tara

  „Treba da idu svi!“ kakav tragičan komentar i poruka! Razumem bes na državne institucije i političare ali iste čini narod a ne vanzemaljci. Znači do NAS je i odlaskom bilo gde vam svoje zemlje nista se ne rešava. TREBA da se zauzme stav i promena iz svog mikrosveta da bi imalo efekta na državu a ne da se kukumavče da je uvek nego drugi kriv. Stoji samo da politiku ovde kroje strani agenti ali opet ne mogu oni sve ako se mi zauzmemo za svoju zemlju. Dosta kukanja s svim strana.

 3. Bozo

  A sto nas bivsi veliki kosarkas ne osta u Americi tacnije u SAD-u ? Pa valjda mu je otadzbina bila milija ? Mozda je procitao onu Santicevu pesmu „Ostajte ovdje …..“ pa se predomislio ?

  • Mix

   Zato što je čovek dovoljno zaradio da može ovde živeti, a govori o odlaženju ljudi koji tek zarađuju!