Kris Prat verio Švarcenegerovu ćerku prstenom koji košta 350.000 dolara

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Instagram/Youtube

Kris Prat je ove nedelje na svom instagram profilu objavio da mu je njegova devojka Ketrin Švarceneger rekla sudbonosno „da“. Na slici se vidi i verenički prsten sa velikim dijamantom koji je podigao dosta „prašine“ na internetu i društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

Sweet Katherine, so happy you said yes! I’m thrilled to be marrying you. Proud to live boldly in faith with you. Here we go! 💍🙏♥️

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on


S obzirom na to da je Kris Prat zaradio 26 miliona dolara od uloge u filmu „Passengers“, pisao je Forbes 2016. godine, a Ketrin je jedna od petoro dece Švarcenegera čije se bogatstvo procenjuje na 300 miliona dolara, svima je jasno da im novac nije problem. Što se može zaključiti i zbog pomenutog vereničkog prstena.

Džoš Marion (Josh Marion), ekspert za dijamante sa iskustvom od 20 godina koji radi za prestižni brend „Ritani“, rekao je za Thisisinsider.com da prsten vredi najmanje 350.000 dolara. Dodao je da se radi o prstenu od platine i dijamantu ovalnog oblika od 5 karata. Boja i čistoća dijamanta su izuzetni, a Mariotovo mišljenje podržavaju i drugi eksperti poput Majkla Frajeda (Michael Fried) generalnog direktora kompanije „Diamond Pro“ i Bendžamina Kordipura (Benjamin Khordipour) iz „Estate Diamond Jewelery“ u Njujorku.

Eksperti iz zlatare „James Allen“ smatraju da bi prsten mogao da vredi i do 750.000 dolara, piše Rafinery 29.

U svakom slučaju, radi se o veoma kvalitetnom prstenu koji je napravljen specijalno da bi mogao da „drži“ veliki dijamant, piše Thisisinsider.com.

Izvor: BIZLife/Thisisinsider.com

Foto: Instagram/Youtube