UniCredit osvojio 6 nagrada za izuzetnost koje dodeljuje magazin Euromoney

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  UniCredit osvojio 6 nagrada za izuzetnost koje dodeljuje magazin Euromoney

  UniCredit je ukupno osvojio šest nagrada za izuzetnost od strane međunarodnog magazina Juromani (Euromoney): za Najbolju banku u Centralnoj i istočnoj Evropi, Najbolju banku u Austriji, Najbolju banku u Bosni i Hercegovini, Najbolju banku u  Bugarskoj, Najbolju banku u Nemačkoj i Najbolju banku za transakcijske usluge u centralnoj i istočnoj Evropi.

  Juromani nagrade za izvrsnost se dodeljuju od 1992. godine i smatraju se prestižnim programom nagrada za globalnu bankarsku industriju, otkrivajući „najbolje od najboljih“ u svim zemljama koje nude bankarske usluge.

  Kao i prethodnih godina, kriterijumi za ocenjivanje uključuju profitabilnost, vidljiv rast, relativno bolji učinak u poređenju sa konkurentima i sposobnost prilagođavanja promenljivim tržišnim uslovima i potrebama klijenata.

  Komentarišući ovogodišnji uspeh, Žan Pjer Mustijer, izvršni direktor UniCredita, je rekao: „Priznanje Juromanija za najbolju banku na ovim tržištima jasan je dokaz ogromnog posla koji naši timovi obavljaju i naših kontinuiranih napora da podržimo klijente širom Grupe. Izuzetno sam ponosan na postignute nagrade i želim da se zahvalim svim našim zaposlenima u Evropi koji i dalje neumorno rade na tome da nam pomognu u ispunjavanju obaveza.“

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE