Upoznajte NAJGLUPLJE lopove svih vremena

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Upoznajte NAJGLUPLJE lopove svih vremena

  Svi smo slušali o fantastičnim krađama, poput onih koje izvodi grupa Pink Panter. U filmovima se divimo šarmantnim kriminalcima, čak nam se može i dopasti to što rade. Međutim, šta je sa onim, ne tako uspešnim lopovima? Sada možete da pročitate i nešto o njima…

  1.pljačka_youtubeprintscreen

  Policija u Njujorku je jednog dana pozvana da dođe u mini – market u kom je Blejk Lik (23) pronađen dok je pokušavao da provali u prodavnicu. Lika su jurili kroz ulicu dok se oba policajca nisu saplela. Videći priliku da pobegne, Lik je uočio izbočeni deo velike zgrade u koji je mogao da se sakrije. Na njegovu nesreću, ta zgrada je bila Sing sing, zatvor sa maksimalnom zaštićenošću, a straža ga je odmah uhvatila.

  2.urna_pixabay

  Za trio koji je bio u potrazi za drogom, jedan subotnji dan je bio srećan. Provalili su u dom u Silver springsu na Floridi i otkrili tri tegle kokaina. Uzeli su ih, odneli kući i pošmrkali sadržaj. Tada su otkrili da su tegle zapravo bile urne i da su pošmrkali pepeo muža žene koju su opljačkali i njena dva psa.

  3.

  policajci_youtubeprintscreenDok su dvoje ljudi čekali u kafiću na redu da plate račun, treći se ubacio ispred njih. Bacio je piće na službenika i tražio sav novac iz kase. U tom trenutku su ova dvojica iza stavila lisice lopovu. U svoj žurbi pljačkaš nije ni primetio da je stao ispred policajaca – policajaca u uniformi!

  4.

  via GIPHY

  Najgora stvar koja može da vam se desi prilikom pljačkaškog pohoda je da se onesvestite. A to se baš desilo jednom lopovu u Ohaju. Prodavačica je pozvala hitnu pomoć, a pljačkaš je, dok su ga stavljali na bolnička kolica, dodao prodavačici cedulju na kojoj joj traži da mu preda sav novac.

  5.

  via GIPHY

  Dobri čovek je šetajući jednog dana primetio kako jednog čikicu pljačkaju. Zato je pritrčao i udario lopova. Lopov je bio toliko uznemiren da je zvao policiju da bi se na to požalio. Potom je uhapšen.

   

  Izvor: BIZLife, rd.com

  Foto: Pixabay, Youtube printscreen

  Piše: A. M.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE