Uspešno održan drugi Employer Branding Master Class - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Uspešno održan drugi Employer Branding Master Class

  Centar za komunikaciju Flou uz generalno pokroviteljstvo Univerziteta Metropolitan održao je 4. FEBS Master Class pod nazivom :

  Drugi Employer Branding Master Class strategija i najbolje prakse u petak, 21. februara u Envoy Conferenece Center, Gospodar Jevremova 47 u Beogradu.

  Program se sastojao iz dva dela. Nakon uvodnog predavanja doc. dr Milice Slijepčević na temu Employer brandinga, održana je panel diskusija u kojoj su učestvovale vodeće ekspertkinje iz dva različita sektora, korporativnog sektora dr Sonja Jovanović, HR direktorka u Ernst & Young, prema Univerzumovoj listi drugog na svetu najpoželjnijeg poslodavca i Milica Radojević iz startup sektora, mlada liderka ih HR tima Blinkista, vodećeg startupa, prema Glassdooru najpoželjnijeg poslodavca u Nemačkoj.

  Brojni učesnici mogli su iz prve ruke da čuju koje Employer Branding strategije realizuju ove dve organizacije iz različitih sektora i šta je to što ih čini poželjnim poslodavcima, kako to da su kandidati ključni stakeholdery.

  Nakon panel diskusije, usledila je tročasovna radionica koju je dizajnirala dr Sonja Jovanović. U okviru radionice učesnici su imali razne izazove na koje su morali da daju odgovore. Najkreativniji tim, po oceni žirija, proglašen je za pobednika, članovi tima dobili su poklon vaučere od Blinkista, sponzora događaja, za besplatan pristup premium programu u trajanju od godinu dana.

  Na kraju su učesnicima dodeljeni sertifikati 2. Employer branding Master Class-a.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE