Već profitira od RADA NA DALJINU

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Već profitira od RADA NA DALJINU

  Mark Zakerberg je u govoru uživo izneo plan koji se odnosi na rad od kuće, jer veruje da od takvog načina rada njegova kompanija Fejsbuk može profitirati.

  Naime, on veruje da bi polovina zaposlenih na Fejsbuku u budućnosti mogla napustiti svoje klasične kancelarije i zameniti ih kućnim.

  U svom govoru, koji je trajao oko sat vremena, Zakerberg je kazao da se nada da će na ovaj sistem rada preći i druge tehnološke kompanije.

  Uostalom, ko bi bolje mogao govoriti o ovoj temi nego kompanija za izgradnju i prodaju alata i usluga koji rade na daljinu.

  “Rad na daljinu će nam pružiti priliku da unapredimo neke od važnih budućih tehnologija na kojima radimo. Puno toga što smo do sada uradili i radimo pomaže ljudima da komuniciraju i da se osećaju povezano, uprkos tome što nisu fizički zajedno”, kazao je Zakerberg.

  Potencijalna finansijska korist radne snage na daljinu već se počinje videti za njegovu kompaniju. Zakerberg je rekao da Fejsbukova korporativna usluga Workplace ima pet miliona plaćenih pretplatnika, od kojih se dva miliona pridružilo otkako je počela pandemija koronavirusa.

  Fejsbuk takođe čini korake kako bi omogućio većem broju zaposlenih da rade na daljinu. Iako mere za borbu protiv korona virusa predviđaju socijalnu udaljenost, Zakerberg je objasnio da će Fejsbuk i u budućnosti pružati mogućnost vrlo uspešnim i iskusnijim radnicima da rade na daljinu.

  “Radom na daljinu bavićemo se u narednom periodu”, rekao je Zakerberg i naglasio da ova tranzicija neće biti brza i hirovita, te da će se odvijati u nekoliko faza.

  https://www.bizlife.rs/posao/prva-velika-kompanija-odlucila-rad-od-kuce-moze-i-zauvek/

   

  Izvor: Klix

  Foto: Beta/AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE