VEČERAS NA TV-u: Priča o Bogu sa Morganom Frimenom - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  VEČERAS NA TV-u: Priča o Bogu sa Morganom Frimenom

  Epski serijal koji istražuje kako su religije oblikovale svetsku istoriju – i kako i dalje utiču na živote svakoga od nas bez obzira na to u šta verujemo ili ne verujemo.

  Oskarovac Morgan Frimen obilazi sveta mesta širom planete, a svaka epizoda bavi se po jednim velikim pitanjem – Zašto su nam potrebni “Odabrani”? Šta su Raj i Pakao? Možemo li naći dokaze o postojanju boga?

  Kako bi istražio ove teme, Frimen se sreće sa pristalicama različitih religija, od devetogodišnjaka iz Minesote koji je reinkarnacija tibetanskog Lame, do žene koja pripada Pentekostalcima i u verskom zanosu govori jezicima koje inače ne poznaje.

  Frimen veoma intimno razgovara sa ljudima različitih vera i civilizacija, znatiželjan je i iskreno fasciniran temom. Njegovo neverovatno putovanje pokazuje da su najveća pitanja u životu univerzalna i ne zavise od verske pripadnosti.

  Prva sezona “Priče o Bogu” imala je preko 3.5 miliona gledalaca u SAD i time je postala najgledanija dokumentarna emisija u poslednjih 15 godina na kanalu Nacionalna Geografija.

  Večeras od 21.55 na drugom programu RTS-a.

  Izvor: RTS

  Foto: RTS promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE