Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rekonstrukcija hotela „Continental“ od 16. jula

    Od 16. jula ove godine „Continental“ Beograd prestaje sa radom pod svojim dosadašnjim imenom. U jesen 2013. godine, na mestu poznatog beogradskog hotela zasijaće pravi dragulj beogradske hotelske ponude, novi hotel sa pet zvezdica u sastavu lanca „Intercontinental Hotels Group“ pod brendom „Crowne Plaza“, saopšteno je iz „NBGP Properties“, koji upravlja hotelom.

    U okviru svojih investicionih planova kompanija „Delta Holding“ počinje kompletnu rekonstrukciju hotela. Rekonstrukcija će podrazumevati obimne i složene radove i na njenoj realizaciji će biti angažovani najkompetentniji stručnjaci. U toku trajanja rekonstrukcije hotel će biti zatvoren za goste, navedeno je u saopštenju.

    Iza sebe ostavljamo ispisane blistave stranice uspešnog poslovanja, mnogo zadovoljnih gostiju, poslovnih partnera i prijatelja. Radu na rekonstrukciji hotela pristupamo sa puno entuzijazma koji ćemo posvetiti stvaranju novog standarda kvaliteta koji želimo da poklonimo svim našim gostima. Sa uzbuđenjem i velikom srećom očekujemo momenat kada ćemo predstaviti hotel „Crowne Plaza“ Beograd – napominje se u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE