Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Opri Vinfri ne ide posao menadžera, vraća se na TV

    Malo manje od godine dana nakon povlačenja s malih ekrana bilo je dovoljno da Opra Vinfri shvati kako je voditeljska karijera njen jedini izbor.

    Recesija, teški pregovori sa sponzorima i partnerima, kao i producentima bili su joj dovoljan stres da odustane od glavne direktorske funkcije na vlastitoj OWN televiziji koju je pokrenula i vrati se onome što radi najbolje. Slavna voditeljka uložila je preko 400 miliona evra u vlastiti kablovski TV kanal i neće se tog novca lako odreći. Baš zato ne vraća se na nacionalnu američku NBC televiziju na kojoj se i proslavila, nego će svoj stari show nastaviti proizvoditi za vlastitu televiziju kako bi joj digla gledanost.

    Nova sezona njenog showa više se neće zvati „Oprah show“, nego „Own your life“. Koncept novog talk showa nalikovaće već uobičajenim životnim intervjuima i zanimljivostima kakve je dosad radila, a detaljnu razradu svake priče i neskraćene materijale emisije, gledaoci će moći da vide na njenoj web stranici www.oprah.com.

    „Stalno su mi pisali obožavatelji, moji gosti iz emisija tokom svih 20 godina emitovanja ispitujući me što radim, kakav mi je život iza kamere i da sigurno uživam. A meni je bilo očajno. Priznajem da se nikad nisam snašla u funkciji menadžera kompanije. Sastanci su mi bili dosadni i nisam puno toga razumela. Bila sam preambiciozna, pogrešila sam ,“ otkrila je u intervjuu koleginici Rouzi O’Donel koji se takođe emitovao na OWN-u.

    Nakon takvog istupa TV kritičari su se odmah raspisali kako Opra čini potez očajnika jer je njena televizija pred potpunim finansijskim slomom. Kako bi joj digla gledanost, a samim time donela i veći prihod od reklama, gazdarica je odlučila da uradi ono što najbolje zna – da vodi talk show.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE