Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Maramice za odelo ponovo na modnoj sceni

    Nekada je glavni ukras odela bila maramica u gornjem džepu sakoa. Ali, kako je muško odevanje od elegantnog prevagnulo ka sportskom, činilo se da su i maramice otišle u istoriju.

    Danas, međutim, ovaj modni detalj ponovo je na sceni. Ima isto mesto i ulogu u svečanom odelu, ali ove sezone maramica je i deo sportskih sakoa i odevnih kombinacija koje podrazumevaju i patike.

    Pojedine maramice su sa monogramima, neke su dezenirane ili samo imaju elegantan obrub, ima i onih u jarkim bojama koje odmah skreću pažnju, neke su gotovo neprimetne, pojedine se slažu uz kravatu ili uz boje na košulji, a često se u istom džepu mogu videti i maramica i naočare za sunce.

    Osim ukrasnih maramica, primetan je i povratak marama oko vrata, vezanih ili opuštenih krajeva, jednobojnih ili dezeniranih, širokih ili uskih, ali koje se takođe nose uz blejzere. Za jači utisak odaberite onu u kontra boji, kako bi došla do izražaja.

    Kada je marama, odnosno šal, nonšalantno prebačena preko ramena, to svedoči o umetnički nastrojenom muškarcu za koga se može reći da je potpuno svoj i da ima jaku ličnost. Marame vezane u klasičan čvor izbor su muškaraca koji vole eleganciju i glamur. Marama je idealan modni detalj za iskazivanje nečije kreativnosti.

    Upravo način njenog nošenja i izbor boje ili dezena može mnogo da otkrije o nečijoj ličnosti i stilu. Jednobojne, tamne marame ili šalovi predstavljaju izbor poslovnog muškarca.

    Kako izgleda garderoba pravog profesionalca?

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE