Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Delta: Carrefour u Srbiji 2015. godine

    Francuski Carrefour, najveći maloprodajni lanac u Evropi, otvoriće prvu prodavnicu u Beogradu u trgovinskom centru Delta planet koji će biti izgradjen na Autokomandi, najavio je danas Delta Real Estate.

    Kako se navodi u saopštenju te kompanije, otvaranje šoping-mola Delta planet i hipermarketa Carrefoura planirano je u 2015. godini.

    Kompanija Delta Real Estate, članica Delta holdinga, ističe da je s Carrefourom, najvećim maloprodajnim lancem u Evropi i drugim po veličini u svetu, postigla dogovor o zakupu prostora površine 10.000 kvadratnih metara u budućem šoping-molu.

    U toj prodavnici Carrefour će, kako se ističe, ponuditi kupcima najširu lepezu proizvoda, uključujući i bogat izbor iz više od 3.000 brendova koliko ima pod spstvenom robnom markom „Carrefour“.

    Generalni direktor Delta rilestejt grupe Vojislav Glavinić je rekao da je gogovoreno da Delta i Carrefour zajedno nastupe i na drugim lokacijama. „Izuzetno smo zadovoljni saradnjom s kompanijom Carrefour i ona se neće završiti na ovom objektu“, rekao je Glavinić.

    Trgovinsku grupu Carrefour čini 15.500 maloprodajnih objekata u 34 zemlje. Sa 1.395 hipermarketa ta kompanija je, kako se ističe, svetski lider u tom segmentu maloprodaje.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE