Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mame proveravaju kako se prave paštete Argeta

    Droga Kolinska, članica Atlantic grupe, koja je najveći evropski proizvođač pašteta, organizuje regionalni projekat ocene kvaliteta tih proizvoda.

    Projekat nosi naziv "Odobrile mame“.

    Za mesto "najstrožijih sudija kvaliteta" mogu se takmičiti mame iz: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, saopšteno je iz te kompanije.

    Mame iz Srbije koje žele da učestvuju u ovom projektu mogu da se prijave za učešće do 2. aprila na internet portalu www.odobrile-mame.rs

    "Za potpuno otkrivanje našeg proizvodnog procesa smo se odlučili zato što želimo da podstaknemo svest o značaju kvaliteta namirnica. U Argeti, kvalitet sastojaka i zadovoljstvo kupca uvek predstavljaju najviše prioritete u svemu što radimo," rekao je Enzo Smrekar, član uprave kompanije Droga Kolinska i viši izvršni direktor poslovnog programa Delikatesni namazi.

    On je rekao da od mama očekujemo odličan odziv, jer će dobiti priliku da objektivno presude da li proizvodnja Argete dostiže njihova stroga merila.

    U prvom krugu će žiri formiran u svakoj državi, od svih pristiglih prijava najpre izabrati 10 polufinalistkinja, koji će se predstaviti široj javnosti preko prezentacionog filma na internetu.

    Konačna odluka o tome koja od prijavljenih mama je "najstrožiji sudija" takođe će biti u rukama svih potrošača odnosno šire javnosti, jer će za svoju favoritkinju moći da glasaju na internet stranici www.odobrile-mame.rs

    Izbor finalistkinja će biti prepušten široj javnosti i uz žiri koji će glasanjem, planiranom u drugoj polovini aprila, izabrati mame koje će biti u prilici da 10. maja posete fabriku u Izoli gde će Argetin kvalitet, ali i način prerade i proizvodnje proizvoda lično proveravati.

    Argeta je prisutna u više od dvadeset država.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE