Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    PayPal: Došli smo i ostajemo u Srbiji

    Kompanija PayPal stigla je u Srbiju i planira da ostane, kao i da širi poslovanje na celom balkanskom tržištu, navodi se u saopštenju te kompanije.

    "Od danas je omogućeno plaćanje i slanje novca za fizička lica, a medju sledećim uslugama koje će biti omogućene jeste i usluga primanja novca", navodi se u saopštenju.

    Kako se dodaje, ovakvo sistematsko omogućavanje usluga je standardna praksa "PayPala" na gotovo svim novim tržištima i na taj način kompanija održava kvalitet i bezbednost servisa.

    "PayPal" navodi da će gradjani Srbije moći nesmetano da kupuju na internetu koristeći taj servis na hiljadama online prodavnica, lako i bezbedno, bez otkrivanja ličnih i finansijksih podataka, već
    koristeći samo svoju adresu elektronske pošte.

    "Srećni smo što možemo da ponudimo srpskim potrošačima lako i jednostavno rešenje za kupovinu putem interneta. Ovo je naš globalni zadatak i današnje omogućavanje servisa je nastavak naše predanosti da uvedemo PayPal usluge u balkanskom regionu", izjavio je regionalni menadžer za Centralnu i Istočnu Evropu Damien Perija.

    Dodaje se da će gradjani Srbije od danas moći virtuelno da kupe gotovo svaki brend ili servis koji prima Pej pal – od modnih detalja iz Italije i Francuske do bele tehnike iz Sjedinjenih Američkih
    Država ili Azije, kao i digitalne proizvode uključujući muziku, filmove, igrice i putovanja.

    Da bi gradjani otvorili PayPal nalog, potrebno je imati adresu elektronske pošte.

    Plaćanje može biti preko "viza" ili "masterkard" kreditne ili debitne kartice ili instant transferom sa bankovnog računa, a proces prijavljivanja traje samo par minuta.

    Navodi se da je "PayPal" "brži i bezbedniji način za plaćanje i primanje novca online, putem mobilnih uredjaja i u radnjama".

    Ima više od 123 miliona aktivnih naloga na 190 tržišta i 25 valuta širom sveta. Pripada eBay (NASDAQ:EBAY) korporaciji, sedište kompanije se nalazi u San Hoze u Kaliforniji, a medjunarodno sedište kompanije smešteno je u Singapuru.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE