Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dobar je osećaj kada vas na poslu čeka zabava

    Zašto da ne? Zabava u kancelarijama može doneti samo dobro, a pre svega dobro raspoloženje, smeh i opuštanje koje ni jedan poslovan tim neće odbiti.
    Ne morate da postavite male golove ili koš kako biste zaposlenima ponudili malo zabave. Možda nisu svi zaljubljenici u fudbal, košarku ili pikado. Ali, postoje male stvari, sitnice koje će obradovati sve u vašem timu i koje će osigurati dobar provod (na kratko, uz posao, naravno).

    Obnarodujte uspehe i male i velike. Od svakog uspeha možete napraviti zabavu. Bilo da ste dobili velikog klijenta ili je neko od zaposlenih unapređen, ove trenutke obeležite tako da se pamte. Sitnicama. Zaslužne za uspeh nagradite greb-greb karticom, velikim čekovima u obliku postera, organizujte lutriju za sve iz pobedničkog tima sa nagradom ’slobodni dani’ ili ’dvodevno putovanje’.

    Organizujte prostor za okupljanje i zabavu. Ovde zaposleni mogu da ručaju, pričaju na glas, odigraju neku partiju pikada, ili sledeći nivo igrice na laptopu. Ovakve prostorije će u vašem timu osigurati dobro raspoloženje.

    Pravite iznenađenja. Božićne bonuse i nagrade svi očekuju i tu nema mnogo radosti. Potrudite se da svoj tim obradujete kartama za koncerte, utakmice, pretplatom u spa centrima ili paketom kozmetike i to kad nema povoda i kada oni to najmanje očekuju. Koliko god možete ponudite im dobru zabavu i dobro raspoloženje, jer će vam mnogostruko vratiti. Kako bi to oni iskusniji rekli: „Tretirajte svoj tim baš kao što tretirate i klijente“.

    Organizujte dan pod maskama.

    Dobar je osećaj kada dolazite na posao, a verujete se da će se možda nešto zabavno desiti. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE