Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ministarka i Goldman Sachs u RTB Bor

    Ministarka energetike Zorana Mihajlović zajedno sa delegacijom kompanije Goldman Sachs, posetila je Rudarsko-topioničarski basen Bor.

    Poslovodstvo RTB Bor informisalo je delegaciju te vodeće svetske investicione banke o poslovanju ovog preduzeća i planiranim razvojnim projektima, objavljeno je na sajtu tog ministarstva.

    U delegaciji Goldman Sachsa koja je u dvodnevnoj poseti Srbiji su Rijad Jusuf, direktor za oblast tržišta u razvoju iz sedišta kompanije u Njujorku, Leor Seder, direktor za lokalno poslovanje klijenata za tržišta u razvoju u Londonu i Jakut Donat, izvršni direktor u grupi za finansiranje tržišta u razvoju, takođe u Londonu.

    Seder je na kraju posete izrazio zadovoljstvo što je delegacija Goldman Sachsa imala priliku da se sretne sa visokim zvaničnicima srpske Vlade i stručnjacima iz privrede.

    Sastanci su doprineli da bolje razumemo različite strategije i pristupe koje Vlada Srbije primenjuje u oblasti energetike i robnih rezervi. Radujemo se nastavku dijaloga sa Vladom, rekao je Seder.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE