Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Blic: Krstić potvrdio da preuzima finansije Srbije

    Diplomac sa Jejla Lazar Krstić, koji je u poslednje vreme pominjan kao favorit za funkciju novog ministra finansija, potvrdio je da se dogovorio sa vicepremijerom Aleksandrom Vučićem i da će, u rekonstruisanoj Vladi, voditi resor finasija.

    Potvrđujem da sam sa gospodinom Aleksandrom Vučićem postigao dogovor i da ću u rekonstruisanoj vladi biti ministar finansija,  izjavio je ekskluzivno za Blic Lazar Krstić o kome se prethodnih dana govorilo kao o najozbiljnijem kandidatu za tu poziciju.

    Kako saznaje taj list, za početak će ovaj ekonomista, rodom iz Niša, a sad radi u njujorškoj kancelariji konsultantske kuće Mckinsey, raditi na sprovođenju već usvojenog Akcionog plana Vlade Srbije.

    Od jeseni će poraditi i na mogućim novim merama koje bi omogućile da Srbija u narednom periodu ima održiv finansijski sistem.

    Krstić je u utorak stigao u Srbiju i sreo se sa prvim potpredsednikom Vladem Vučićem. Njih dvojica su postigli načelan dogovor o tome da mladi talentovani čovek preuzme resor koji je do skoro vodio Mlađan Dinkić.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE