Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Guergov novi vlasnik agencije Direct Media

    Medijska grupa Krasimira Guergova postaje novi vlasnik agencije Direct Media, dosadašnje članice Multikom grupe, saopšteno je iz Multikom group.

    Kako se navodi, Guergov je u medijskom biznisu od dvadesetak godina i dugogodišnji je bugarski partner CME, Central European Media Enterprises, i firme News Corporation koje posluju u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

    Krasimir Guergov je i akcionar medija grupe BTV, vodeće medijske kuće na bugarskom tržištu, predsednik je oglašivačke agencije Kres, a partner je u najvećoj medijskoj agenciji Piero 97, kao i u vodećem OOH provajderu JC Decaux.

    Guergov u svojim kompanijama u Bugarskoj zapošljava oko 1.000 ljudi, pionir je u razvoju golfa u Bugarskoj i predsednik Golf asocijacije Bugarske, navodi se u saopštenju.

    Generalni direktor Multikom group Jadranka Drinić je ocenila da je preuzimanje te agencije značajan posao koji će omogućiti širenje poslovanja i sticanje nove prednosti u regionu i šire.

    Direct medija je, kako se navodi, kompanija za multimedijalne komunikacije iz Beograda, koja posluje u celom regionu, a 2010. godine se pozicionirala među 30 najjačih firmi u Srbiji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE