Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    FAP: Obustavili blokadu pruge zbog najave dolaska Vučića

    Radnici FAP-a obustavili su blokadu pruge Beograd-Bar, nakon najave da će danas sa njima razgovarati vicepremijer Vučić.

    Prvi potpredsednik Vlade, Aleksandar Vučić posetiće Priboj gde će razgovarati sa radnicima FAP-a koji su u štrajku od petka, 25. oktobra.

    Na vest o dolasku Vučića radnici su, kako kažu, u znak dobre volje sklonili kamion i počeli da uklanjaju blokade sa pruge.

    Predsednik štrajkačkog odbora Milorad Dragaš rekao je Tanjugu da će radnici sa Vučićem razgovarati o daljoj sudbini FAP-a, dodavši da ih je o dolasku Vučića obavestila policija.

    "Sa Vučićem ćemo razgovarati o daljoj sudbini FAP-a, odnosno da li će fabrika otići u stečaj ili će se pronaći strateški partner", naveo je Dragaš.

    On kaže da će radnici ostati pri svojim zahtevima da im se isplate zarade, najmanje dve, i overe zdravstvene legitimacije.

    Inače, zaposleni ovog nekada pribojskog giganta u štrajku su od petka, u ponedeljak su blokirali prugu Beograd – Bar i vec četvrti dan ne dozvoljavaju odvijanje saobraćaja, a propuštaju samo kola hitne pomoći.

    Vučić je juče za B92 izjavio da niko ne sme da ucenjuje državu, a posebno ne FAP, koji država izdržava.

    Foto: Printscreen

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE