Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Uhapšeno osam niških direktora zbog zloupotreba

    Zbog sumnje da su oštetili gradski budžet Niša za više od 13 miliona dinara, policija privela šest sadašnjih i bivših direktora niških javnih preduzeća i dvojicu vlasnika privatnih firmi.

    Niška policija je rivela nekoliko bivših i sadašnjih funkcionera Direkcije za izgradnju grada i lokalnih javnih preduzeća i privatnog preduzeća zbog zloupotrebe, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

    Privedeni su Miodrag B, bivši direktor JP Direkcija za izgradnju Grada Niša, Branislav J, zamenik direktora, Branislav J, izvršni direktor, i Dragan K, pomoćnik direktora za pravne poslove tog preduzeća, navela je niška policija.

    Policija je privela i Goricu M, bivšu direktorku JKP Gradska toplana Niš, Milana O, zamenika direktora JKP Gradska toplana Niš, Zorana B, vlasnika preduzeća Urban 018 iz Niša i Slaviše A, vlasnika građevinskog preduzeća Kosanica Niš.

    Policija navodi da se sumnja da su izvršili krivično delo zloupotrebe službenog položaja saizvršilaštvom, čime su oštetili budžet Grada Niša u ukupnom iznosu od 13.400.535,60 dinara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE