Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vučić budi Srbiju ranije za posao

    Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Vlada doneti odluku o promeni radnog vremena u državnim organima i da će državni službenici raditi od 07:30 ili od 08:00.

    Moramo da radimo više, da ustajemo ranije, pokažemo marljivost i posvećenost veću nego drugi, poručio je Vučić i najavio da će pomenutu odluku Vlada doneti na sednici 1. maja.

    To je slanje poruke građanima o većoj posvećenosti poslu, rekao je Vučić i poručio da će državni organi odluku o novom radnom vremenu morati da poštuju i da će zaposleni morati da ustaju ranije.

    Air Serbia u plusu do kraja godine

    Air Serbia je u aprilu povećala broj putnika za 80 odsto, u odnosu na isti mesec prošle godine, izjavio je Vučić, ocenivši da će nacionalna aviokompanija do kraja godine poslovati u plusu.

    To je dobra vest, rekao je Vučić nakon primopredaje dužnosti sa bivšim premijerom Ivicom Dačićem, dodajući da će do kraja godine Air Serbia poslovati u plusu.

    To je, prema njegovim rečima, prvi put da će posle više godina domaći avio prevoznik novac dati državi, a ne da uzima od nje kao što je to bilo do sada.

    Premijer Vučić je najavio i da će u 2015. godini Er Air Serbia leteti za Sjedinjene Američke Države.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE