Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ona ima milione, a živi od 50.000 dolara godišnje

    Iako na svom računu ima više od 50 miliona dolara, američka glumica britanskog porekla Keira Knightley iznenadila je javnost otkrivši da sebi sebi godišnje isplaćuje tek 50. 000 dolara platu.

    Mislim da živeti skupim životnim stilom znači da se ne možeš družiti s ljudima koji ne žive na isti način, kaže ova glumica, prepoznatljivu po mnogim filmovima, ali i glavnoj ženskoj roli u prva tri dela kultnih Pirata sa Kariba.

    To te udalji od dragih ljudi, a neki od mojih najboljih događaja bili su upravo na nekim nimalo luksuznim mestima, objašnjava glumica, koja je najbogatija je filmska zvezda u SAD mlađa od 30 godina, prenosi Jutarnji.hr.

    Jedan od dokaza da zaista živi skromno u odnosu na svoje mogućnosti i bankovni račun dokazuje i skromna svadba u Francuskoj, kada je reciklirala i kao venčanicu nosila haljinu koju je 2008. godine nosila na BAFTA partiju.

    To je bilo moje nešto staro. I svidelo mi se da od toga ne pravim veliku stvar. Htela sam da se svi dobro provedu, kao što i jesu. Sad je cela haljina uništena crvenim vinom, ispričala je kroz smeh Keira. 

    Foto: Screenshot

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE