Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Apple iPhone se krivi, operativni sistem `baguje`

    Nakon što su kompaniji Apple mnogi zamerili previsoku cenu i "savitljivi uređaj", na internetu su započele i masovne kritike novog operativnog sistema iOS 8, koji je toliko "feleričan" da je kompanija morala da ga povuče sa tržišta.

    Naime, "osmica" je onesposobila opciju TouchID, ali onemogućila uspostavu poziva dok se korisnicima iPhonea 4S već danima savetuje da o skidanju novog operativnog sistema ni ne razmišljaju.

    "Izvinjavamo se zbog problema koje je iOS 8 izazvao korisnicima. Radimo na tome da iOS 8.0.2 pripremimo što pre i popravimo štetu u narednih nekoliko dana", rekao je predstavnik kompanije za The Verge.

    Apple je korisnicima ponudio i privremeno rešenje u vidu reinstalacije nešto izmenjenog operativnog sistema preko iTunesa.

    Samo par dana ranije, osvanula je vest da je mala grupa korisnika prijavila da se njihov iPhone 6 Plus „navodno“ savio prilikom nošenja u džepu, svega nekoliko dana od puštanja u prodaju.

    Ovaj potencijal za krivljenje nije jedinstven za iPhone 6 Plus, pošto su se protekle godine mogli čuti slični problemi kada su u pitaju i iPhone 5 i 5S pametni telefoni.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE