Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    E to je pravi arapski gazda

    Nasser Ghanim Al-Khelaifi, predsednik PSG-a i desna ruka katarskog Emira, Šeika Tamim bin Hamad Al-Thanija, izdašno se poklonio kako je rekao "ratnicima koji su poginuli na terenu" Stamford Bridgea.

    Al Khelaifi sa igračem PSG David Luizom

    Oduševljen pristupom ekipe koja je s igračem manje izbacila Chelsea i osigurala prolazak u četvrtfinale lige šampiona, igrače je za podvig nagradio sa po 150 hiljada evra.

    Klub u vlasništvu katarskog investicijskog fonda spomenutog šeika teškog sedam milijardi dolara, kako piše Le Figaro prethodno je igrače PSG-a za prolazak grupe nagradio sa po 100 hiljada evra.

    Ako PSG preskoči i iduću prepreku te izbori polufinale Lige šampiona, igrači će biti nagrađeni s po 450 hiljada evra. U slučaju prolaska u finale sledi dodatnih 700 hiljada evra po glavi, osvajanje titule najboljeg u Evropi doneće svakom od igrača nagradu od milion evra.

    Koliko je to raskošna nagrada svedoči poređenje  s bonusom koji su za osvajanje desetog naslova prvaka Evrope dobili igrači Reala prošle godine, a iznosio je 600 hiljada evra po igraču.

    Katarani ne zaboravljaju svoje fudbalske podanike motivisati i za odbranu francuskog naslova, pa su im za pobedu u borbi s Lyonom i Marseilleom namenili po 400 hiljada evra.

    Foto: Beta/AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE