Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kako prepoznati, vrednovati i promovisati hrabrog pojedinca?

    U sredu na Mokroj Gori počinje prolećni Vivaldi forum u organizaciji Mokrogorske škole menadžmenta.

    Ove godine tema Vivaldi foruma je  “Lična inicijativa”- (If it has to happen, it will happen because of me), a forum će trajati od 01-03 aprila 2015. godine.

    Centralna tema ovogodišnjeg foruma je razvoj zajednice koja prepoznaje, vrednuje i promoviše hrabre pojedince koji imaju ličnu inicijativu u svim segmentima društva. Polazna osnova trodnevnog skupa je da inicijativa nije nasledna već stečena karakteristika koja je neophodna da jedna organizacija, kao i društvo u svom potpunom kapacitetu napreduje.

    Na forumu će govoriti ljudi koji su svojim ličnim primerom  dokazali da inicijativa kod nas postoji i da je samo treba osvetliti i promovisati. Među njima su privrednici Robert Čoban (Color Press grupa), Dragan Radić, osnivač NinaMedia, Miša Lukić, predsednik Leo Burnetta, kao i predstavnici državnog sektora, umetnosti, nauke, ali i medija, koje će predstavljati Olja Bećković, Nenad Lj. Stefanović i Ivan Ivanović.

    BIZLife će svakodnevno pratiti dešavanja na Forumu, a kod nas ćete moći da pročitate najinteresantnije detalje sa Vivaldi foruma.

    Više informacija o Forumu možete saznati OVDE.  

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE