Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    VIDEO: Radnici propalih firmi u novom spotu Hladnog piva

    Ako se države u regionu ne bave i ne pominju propale firme koje se mogu svuda videti bez obzira gde, ste, u Hrvatskoj, Srbiji ili BiH, tu su umetnici.

    “Svirajući  uzduž i poprijeko lijepe naše regije  primijetili smo u baš svakom gradu kombinaciju  novih crkvi i propalih  tvornica, velikih zastava i još veće nezaposlenosti,  pa se tako dogodila pjesma Firma koja  taj fenomen pokušava  objasniti   u manje od tri minute.  Pjesma je ubrzani tečaj za mlađe, kratki podsjetnik za one malo starije, ali i  upozorenje za nadolazeće da ne padaju  olako i  bez ispaljenog metka  na stare fore novog početka”, izjavio je Mile Kekin, pevač grupa Hladno pivo povodom premijere spota "Firma".

    U spotu, čiju režiju potpisuje Andrej Korovljev, nema profesionalnih glumaca već glume, ili bolje rečeno učestvuju,  bivši radnici hrvatskih firmi Gredelj, Dioki i Kamensko. 

    Spot za pesmu “Firma” skinut je sa njihovog aktuelnog albuma “Dani zatvorenih vrata” koji je bend objavio za svoju, nezavisnu, etiketu Gajba records. Izdavači i distrubuter za Srbiju je izdavačka kuća Lampshade media.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE