Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    50 cent spao na 50 centi?

    Poznati reper 50 Cent podneo je zahtev za bankrotom, što je došlo kao veliko iznenađenje s obzirom na to da je u maju njegova imovina procenjena na 155 miliona dolara.

    Zahtev je podneo pod svojim pravim imenom Curtis James Jackson II na sudu u Konektikatu, a prema pisanju Wall Street Journala, svoju imovinu, ali i dugove, procenio je negde između 10 i 50 miliona dolara.

    Zahtev za bankrotom podnet je samo tri dana nakon što je reperu određeno da mora platiti pet miliona dolara Lastoniji Leviston zbog objavljivanja snimke seksa, koju je objavio kako bi osramotio njenog partnera i svog rivala Ricka Rosa.

    "Osim toga, 50 Cent mora da plati 17,2 miliona dolara jer je porota odlučila da je kriv za krađu dizajna slušalica. Užasan je to pad", napisao je TMZ.

    Dosad se 50 Cent redovno nalazio na popisu najbogatijih repera, uglavnom zbog svog udela u fabrici koja proizvodi Vitamin Water.

    Iako je u međuvremenu prodao svoj udeo, nastavio je da obavlja dužnost zaštitnog lica vode. Njegovi albumi prodali su se u više od 21 miliona primeraka, a on je glumio u nizu filmskih i televizijskih projekata.

    Nakon vesti o bankrotu, na Twitteru su krenule šale na račun repera.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE