Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    I posle ostavke direktor Lutrije i dalje u fotelji

    Vlada Srbije nije prihvatila ostavku direktora Lutrije Aleksandra Vulovića, koju je podneo pre dvanaest dana, već mu je, kako saznaje Blic, poručeno da sedi tu gde jeste.

    Iako se stekao utisak u javnosti da je Vulović posle ostavke dobio status bivšeg direktora, u praksi se to nije desilo. Prema saznanjima Blica, Vulovićev zahtev je ignorisan i nedvosmisleno mu je poručeno da sedi tu gde je.

    Tako je Aleksandar Vulović ostao tamo gde je i bio, u Lutriji Srbije, u direktorskoj kancelariji sa svim zaduženjima i obavezama koje ta funkcija nosi. To je za Blic potvrdio i ministar privrede Željko Sertić.

    Ostavka direktora je njegov lični čin. Lutrija Srbije radi bez operativnih problema. Kada Vlada odluči o imenovanju novog direktora, javnost će biti i zvanično obaveštena, odgovorio je Sertić na pitanje zašto još zvanično nije prihvaćena ostavka Aleksandra Vulovića i da li on i dalje obavlja funkciju direktora.

    Vulović je podneo neopozivu ostavku na direktorsku poziciju 30. jula posle afere "Loto", kada se tokom izvlačenja u programu uživo na ekranu pojavio broj 21, koji je tek nakon toga izvučen iz bubnja. Zbog sumnje da je u pitanju bila nameštaljka, tužilaštvo je pokrenulo i istragu.

    >>>>Građani mogu da tuže lutriju, ali…

    Od tada pa do danas je prošlo gotovo dve nedelje, a njegov status Vlada još nije rešila. Vulović je, inače, ostavku na direktorsko mesto u Lutriji Srbije podneo predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću, a svoju odluku obrazložio je moralnim razlozima. 

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE