Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beograd na vodi: Ko je rezervisao – rezervisao je

    Kupovina stanova u Beogradu na vodi počinje trećeg oktobra, poručuju iz kompanije Belgrade Waterfront.

    Naime, svi oni koji su slali prijave o zainteresovanosti za kupovinu stana, dobili su obaveštenje da prodaja počinje 3. oktobra u 10 časova u BW Galeriji u Karađoređevoj 48, prenosi B92.

    Zainteresovani kupci mogu da posete zgradu Beogradske zadruge naredne subote i pogledaju raspored stanova kao i uslove pod kojima mogu da ih pazare.

    Kako piše u mailu koji je poslala kompanija potencijalnim kupcima, prvi kupci imaju prioritet pri izboru, a broj mesta je ograničen.

    U subotu bi trebalo da se zna i cena kvadrata, a prema ranijim najavama, cena će zavisiti od interesa građana za kupovinu kao i od toga za koju vrstu stanova je najveće interesovanje.

    To je, inače, sistem prodaje koji kompanija Igl hils primenjuje u celom svetu. U poslovnoj praksi kompanije je da ista ostane nepoznata javnosti sve do početka prodaje. One se određuju u skladu sa tržišnim uslovima, kapacitetima projekta, njegovoj nameni, funkcionalnosti i slično.

    Gradonačelnik Beograda Siniša Mali nedavno je najavio da će sa kamenom temeljcem za projekat Beograd na vodi krenuti do kraja ovog meseca.

    "To obećanje ćemo ispuniti i tada ćemo ispuniti i obećanje da ćemo objaviti ugovor za projekat Beograd na vodi što naravno svi očekuju i od čega nemamo razloga da se plašimo", naglasio je Mali.

    Do sada je uklonjeno 236 objekata, iseljene su 94 porodice a uklonjena su i 54 plovila. U narednih desetak dana trebalo bi da bude objavljen i ugovor o Beogradu na vodi .

    Foto: beograd.rs

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE