Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    BIZLife vas vodi na Kopaonik!

    Pobegnite iz grada i uživajte u vikendu. Jedina dilema koju ćete imati je da li da posetite finsku saunu, aroma parno kupatilo, slanu pećinu ili uživate na bazenu. Povedite nekoga iz društva, nekoga sa posla, člana porodice ili nekoga u koga ste zaljubljeni!
     

    BIZLife uskoro plasira sasvim novi newsletter koji smo odlučili da proslavimo time što ćemo nagraditi nekoga od naših dragih čitalaca. Dugo se družimo sa vama i veoma nam je važno vaše mišljenje. Želimo da rastemo i napredujemo u korak sa vašim željama. Stoga ćemo vikendom na Kopaoniku nagraditi najbolji predlog na temu 'Šta biste voleli da čitate u BIZLife-u'.

    Probajte jedan od najbogatijih hotelskih doručaka u Srbiji, uz kafu ili neki tradicionalni kolač napravljen po receptu šefa kuhinje. Nakon doručka uživajte u šetnji uz svež vazduh, plivajte u bazenu ili se prepustite masaži eteričnim uljima.

    BIZLife nagrađuje jednog vernog čitaoca luksuznim vikendom u hotelu Grand u srcu Kopaonika. Potrebno je da URADITE ANKETU u kojoj su tri pitanja o našem portalu, date najbolji predlog i već sledećeg vikenda možda baš vi budete uživali u bazenu sa slike.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE