Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    FOTO: Prvi dan prodaje stanova u `kulama`

    Sunčanu i topliju subotu u prestonici Srbije neki ljudi su mogli da iskoriste i odu u Galeriju "Belgrade Waterfront" i na licu mesta se prijave za kupovinu stana u okviru projekta "Beograd na vodi", čija se cena kvadrata kreće od 2.500 do 2.700 evra.

    Kao što je i najavljeno, 3. oktobra je počela prodaja stanova u dve stambene kule u okviru projekta "Beograd na vodi", a ispred zgrade Geozavoda postavljena je i ukrasna ograda, i ljubazno obezbeđenje koje upućuje potencijalne stanare "dve kule".

    Očigledno je da se očekivala veća navala zainteresovanih kupaca, što i ne čudi, pošto je i sam gradonačelnik Siniša Mali ranije rekao da se više od 6.500 kupaca već prijavilo za stanove u "kulama", pa je verovatno iz tog razloga i postavljena ograda dužine 20-ak metara.

    Međutim, verovatno je većina zainteresovanih, ali i rešenih kupaca to već obavila putem interneta, pošto je ispred zgrade Geozavoda, u kojoj je postavljena galerija, uglavnom bilo prazno.

    Sudeći prema fotografijama ispred Geozavoda, do oko podneva je ograda za zainteresovane ostala suvišna, jer je s vremena na vreme, tek po neka osoba ušla u zgradu, pa su se članovi obezbeđenja, njih trojica-četvorica, malo i dosađivali.

    Vučić: Broj kupaca iznad očekivanog

    Proces se odvija po principu registracije zainteresovanih za kupovinu, a da ima ne samo zainteresovanih, već i "gotovih" kupaca, potvrdio je premijer Aleksandar Vučić, nakon otvaranja predpristupne saobraćajnice Pupinovog mosta.

    Prema rečima premijera, broj zainteresovanih za kupovinu stana u okviru projekta "Beograd na vodi", čija se cena kvadrata kreće od 2.500 do 2.700 evra, je neočekivano veliki.

    Imamo neočekivano visok broj zainteresovanih i onih koji su kupili stanove, rekao je Vučić i naveo i da su, prema njegovim informacijama, zainteresovani uglavnom Srbi i dodao da će precizni podaci biti saopšteni za 10-ak dana.

    Dve stambene kule imaće 296 stanova, u ponudi su jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi, a rok za završetak kula je dve i po godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE