Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mali negirao navode KRIK-a: Besmislena kampanja

    Gradonačelnik Beograda Siniša Mali negirao je danas tvrdnje pojedinih medija da posuduje 24 stana u Bugarskoj i rekao da je užasnut "besmislenom kampanjom" koja se vodi protiv njega.

    Mali je u saopštenju prosleđenom medijima naveo da u Bugarskoj poseduje samo jedan stan, koji je pošteno zaradio, platio i na vreme prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije.

    On je naveo da je 2012. godine imao privatnu firmu u kojoj je kao konsultant radio za druge i savetovao ih kako da na najbolji način ostvare svoje ciljeve, uključujući i kupovinu stanova.

    "U spornom tekstu ne navodi se bilo kakav podatak koji ima veze s mojim obavljanjem funkcije gradonačelnika, već se navode podaci iz mog profesionalnog života i to dok sam radio privatno", rekao je Mali.

    Ranije danas "KRIK" je objavio tekst pod naslovom "Siniša Mali tajno kupio 24 stana na bugarskom primorju", a lider DS-a Bojan Pajtić rekao je da  je policiji i tužilaštvu podneo čvrste dokaze da direktor Elektromreža Srbije (EMS) Nikola Petrović i Siniša Mali imaju of-šor firme na Devičanskim ostrvima.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE