Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    PRODAJA TELEKOMA: Vučić odgovorio Bušatliji

    Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na jučerašnju izjavu ekonomskog analitičara i konsultanta za investicije Mahmuda Bušatlije, da se „od kupca Telekoma ne mogu očekivati da se on ponaša kao dobri samarićanin.“

    "A moj odgovor onima koji govore da ti koji kupuju Telekom nisu Samarićani i svakoga dana nam spuštaju cenu Telekoma, moram da kažem da ne razumem taj pokušaj povratka u socijalističko samoupravljanje u 2015. godini", rekao je on, a prenose agencije.

    "Lako je sedeti neodgovorno, gledati u nebo, a na kraju ne odgovarate nigde i nizašta", dodao je on.

    Premijer je poručio da su mnogi koji sada govore kako oni koji kupuju Telekom nisu Samarićani "ćutali kada je trebalo da prodaju nešto za 1,1 milijardu i to tobože kada smo bili jaki, a danas posle tolikih godina krize im je malo i 1,4 milijarde".

    Bušatlija je juče u izjavi za Betu rekao da smatra da treba odustati od prodaje Telekoma, sve dok se kompanija ne restruktuira i pripremi za privatizaciju u okvirima demokratskih i slobodno tržišnih normi.

    Ponude za privatizaciju Telekoma Srbije trebalo bi da budu otvorene u petak, a kako N1 nezvanično saznaje, stigle su četiri ponude za kupovinu nacionalne telekomunikacione kompanije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE