Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    VUČIĆ ODLUČIO: Nema prodaje Telekoma

    Aleksandar Vučić saopštio je da je Vlada Srbije odlučila da ne prodaje Telekom Srbija,rečeno je današnjoj konferenciji za štampu. 

    "Iako smo dobili dobru ponudu, shvatili smo da ona nije dovoljno dobra da idemo u privatizaciju Telekoma Srbije", rekao je preijer Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije.

    Prema njegovim rečima, za Telekom je stiglo 6 obavezujućih ponuda od čega je se izdvojila ponuda Telekoma Austrija.

    Vučić je rekao da je Vlada donela odluku jednoglasno i na predlog Komisije za privatizaciju srpske telekomunakcione kompanije. 

    STRUČNJACI DIREKTNO: Prodaja Telekoma je pogubna

    Ranije danas Vučić je rekao da su najbolju ponudu dali Amerikanci. “Da su dali 100, 200 miliona evra više, ne bi bilo dileme…”, naveo je on i dodao je u pitanju teška odluka.

    "Veoma je teško doneti takvu odluku i ne brinem za to što znam kakva god odluka da bude isti će da napadaju, oni kojima je to zanimanje, koji nemaju nikakve argumente", rekao je premijer novinarima u Sremskoj Mitrovici.

    Ponovio je da je njegov i posao Vlade Srbije da radi u najboljem interesu gradjana.

    To, dodao je, jeste jedan od naših nacionalnih resursa, svakako nije naša srebrenina i ne vredi koliko smo mi pričali, ali ne vredi ni malo i utoliko je ta odluka teška i specifičina.

    "Ne pamtim da sam i sam bio u takvoj vrsti nedoumice i u takvoj situaciji da veoma teško donesm odluku kao što je ova", rekao je jutros Vučić i objasnio da Vladi Srbije novac od Telekoma nije potreban za budžet, a ni za izbornu kampanju.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE