Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    POSAO U INOSTRANSTVU: Regionalni portal u dogovoru s Nemcima

    Banjalučka firma EU posao i nemačka kompanija Adaskom pokrenuli su internet portal na kome će se objavljivati konkursi za posao u Nemačkoj i celoj Evropskoj uniji, a prijave će moći da šalju i građani Srbije.

    Ovaj portal je prvo specijalizovano mesto u kojem će biti objavljivani konkursi za radna mesta u zemljama EU, prvenstveno Nemačkoj.

    Direktor preduzeća EU posao Andrej Rosić rekao je Srni da će na portalu Euposao /euposao.de/ biti objavljivan ogroman broj konkursa za sve vrste zanimanja, na koje će se moći da se prijave građani BiH, Crne Gore i Srbije.

    "Osim konkursa za konkretna radna mesta, koji će biti prevedeni na naš jezik, na portalu ćemo objavljivati i razne vrste saveta koji će dobro doći onima koji su u potrazi za zaposlenjem u nekoj od zemalja EU", istakao je Rosić.

    On kaže da je cilj projekta da onima koji ne mogu na drugačiji način da reše svoju egzistenciju, pomognu da pronađu posao i da se snađu u novoj sredini. "Naš cilj je da tim ljudima pomognemo da dobiju mogućnost i svoje sposobnosti pokažu na delu i da najbolje godine ne provode u čekanju boljeg sutra", napomenuo je Rosić.

    On je naveo da oni koji traže posao preko ovog portala ne snose nikakve troškove za prijavu na konkurs.

    Prema Rosićevim rečima, u planu je i pokretanje štampanog izdanja EU posao, koji će sadržati konkurse koji nisu objavljeni u internet izdanju, a biće u prodaji na teritoriji BiH, Crne Gore i Srbije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE