Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kamaraš (ni)je kriv za rezultate u Železari

    Vlasnik HKP inženjeringa Petar Kamaraš nije ispunio ugovorne obaveze u vezi sa Železarom Smederevo, jer to nije bilo moguće zbog niskih cena čelikam izjavio je premijer Aleksandar Vučić.

    Dodao je da će Kamaraš odgovarati za neispunjavanje ugovornih obaveza ukoliko bude razloga za to, ali je istakao da je sada najvažnije da kineski partner Hestil preuzme Železaru.

    Kamaraš, zbog okolnosti na tržištu čelika, nije ni mogao da ispuni uslove iz ugovora, ocenio je Vučić na poslovnom ručku s članovima Američke privredne komore u Srbiji.

    „Verovatno će ga Radulović ispuniti, koji je ispunio zatvaranje svih mogućih fabrika“, rekao je Vučić i dodao da se radi na rešavanju situacije u „Fijatu“, u koji je država, ponovio je, uložila 50 puta više novca nego u sve druge investicije zajedno.

    Rukovodstvo Železare Smederevo odlučilo je da raskine ugovor o vođenju te kompanije sa firmom Petera Kamaraša HPK inženjering i HPK Menadžment doo, jer, kako su naveli, ta firma nije ispunjavala obaveze dogovorene po ugovoru.

    Izvor: RTS

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE