Vip prva Family Friendly kompanija u Srbiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vip prva Family Friendly kompanija u Srbiji

  Ukoliko bi vam neko rekao da na poslu možete da uzmete slobodne dane zato što vam dete kreće u školu ili vrtić, da imate pravo da nakon što se vratite sa porodiljskog bolovanja određeni period radite skraćeno po istim uslovima kao da ispunjavate puno radno vreme, da možete da radite i van prostorija firme, da imate pravo na fleksibilno radno vreme, da postoje dani na poslu koji su namenjeni druženju sa članovima porodice, da vaša firma za vas organizuje „pivski dan“ ili čak festival, da li biste prihvatili takav posao i poverovali da tako nešto postoji u Srbiji?

  Takvi uslovi mogući su u kompaniji koja već deset godina posluje u našoj zemlji i poseduje prestižni Family Friendly Enterprise (FFE) sertifikat – Vip mobile. Ovaj sertifikat dodeljuje sertifikaciono telo TMS CEE, prema sertifikacionoj šemi „Ekvilib“ Instituta iz Slovenije, a osnovni uslov je da poslovna politika firme bude usredsređena na usklađivanje rada i privatnog života zaposlenog. Primena ovih postulata u svakodnevnom radu, svrstala je Vip u grupu kompanija koje posluju u najrazvijenijim zemljama Evrope i učinila ovog mobilnog operatera prvom firmom u Srbiji koja može da se pohvali sertifikatom koji potvrđuje odgovorno poslovanje firme u skladu sa privatnim i poslovnim potrebama zaposlenih.

  „Duboko verujemo u to da sve počinje i završava se sa ljudima koji nas okružuju. Zadovoljstvo zaposlenih je preduslov za uspešno poslovanje, zato ga moramo posmatrati šire od radnog okruženja i truditi se da njihov život učinimo kvalitetnijim.“, izjavila je Larisa Grizilo, Senior direktor Ljudskih resursa i Korporativnih komunikacija u kompaniji Vip mobile.

  U kompaniji Vip mobile postoji Family Friendly tim koji je zadužen za praćenje implementacije svih osmišljenih mera, kako bi nakon osnovnog, stekli pravo i na potpun FFE sertifikat. FFE sertifikat predstavlja dugoročnu savetodavnu proceduru koja obezbeđuje pozitivne efekte kroz usklađivanje rada i privatnog života i odražava konkurentsku prednost sa pozitivnim ekonomskim efektima na kompaniju i dugoročnim efektima na društvo.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  • Nije zlato sve sto sija

   Kao radnik ove kompanije,odgovorno tvrdim da nista nije tako kao sto ovde pise.Sve je samo prica a sustina je sasvim nesto drugo.Slika koju zeli Vip da ostavi je jasna,ali stvarnost je nesto sasvim drugo.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE