Vip vas vodi na Beogradski festival igre

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vip vas vodi na Beogradski festival igre

  Predstava „Jedan, jedan i jedan“ u izvedbi sjajne izraelske trupe „Vertigo“ otvoriće ovogodišnji, 15. Beogradski festival igre. U pitanju je kompanija iz Tel Aviva koja će se publici u Beogradu predstaviti u Sava Centru, 17. marta sa početkom u 20h.

  Koreografiju potpisuje svestrana umetnica i međunarodno priznata koreografkinja i igračica, Noa Verthajm. Predstava je premijerno izvedena 2017. godine, i opisana je kao spoj intimnog i spoljnog sveta u kom je posebna pažnja na odjeku koji se odbija iz različitih pravaca, tokom građenja metaforične veze između dalekog i bliskog, sebe i drugog.

  Bizlife u saradnji sa kompanijom Vip mobile, koja je generalni pokrovitelj Beogradskog festivala igre, deli svojim čitaocima 2×2 karte za jedinstvenu predstavu „Jedan, jedan i jedan“.

  Kompanija „Vertigo“ obeležava 25 godina jedinstvene i inspirativne kreativnosti koja ujedinjuje umetnost, ljude i prirodu, a ujedno je ambasador izraelske umetnosti i kulture u svetu. „Vertigo“ je od nedavno i nosilac priznanja „Vodeće kompanije umetničke igre“, koje dodeljuje izraelsko Ministarstvo kulture. Zanimljivo je da je kompanija dobila naziv po činjenici što je Noin partner Adi Ša’al bio jedan od najboljih pilota izraelske vojske, a patio je od vrtoglavice.

  U okviru ovogodišnjeg Beogradskog festivala igre publika u Beogradu i Novom Sadu uživaće u izvedbama najboljih svetskih produkcija iz Izraela, Grčke, Holandije, Kine, Norveške, Australije, Velike Britanije, SAD, Belgije, Nemačke, Italije, Danske i Kanade, sa preko 24 novih koreografskih radova, u periodu od 15. do 4. aprila.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo/https://belgradedancefestival.com/vertigo/

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE