Vojvođanska banka: Privrednici već pokazali interesovanje za kredite iz Programa ekonomskih mera

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vojvođanska banka: Privrednici već pokazali interesovanje za kredite iz Programa ekonomskih mera

  Vojvođanska banka se priključila Programu ekonomskih mera Vlade Republike Srbije za podršku privredi i do sada je zabeležen veliki broj zahteva za izdavanje kredita za likvidnost i obrtna sredstva klijenata koji su izrazili želju za ovim vidom finansiranja.

  “Počeli smo sa odobravanjem kredita u okviru Programa ekonomskih mera Vlade Srbije za podršku privredi i pozivamo privrednike, kojima je potrebna pomoć i koji ispunjavaju uslove, da se prijave. Krediti za likvidnost i obrtna sredstva se odobravaju i postojećim i novim klijentima vodeći se uslovima iz Uredbe koji se tiču zahteva za održavanjem ili rastom portfelja. Važno je napomenuti da se ove vrste ugovora moraju zaključiti do kraja tekuće godine”, izjavio je Predrag Vasić, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke.

  Vojvođanska banka poziva klijente iz privrede – preduzetnike i vlasnike mikro, malih i srednjih preduzeća da apliciraju za kredite u dinarima ili u evrima u maksimalnom iznosu od 3.000.000 evra. Rok otplate kredita je 36 meseci, uz grejs period od devet do 12 meseci. Na raspolaganju su krediti za finansiranje likvidnosti i obrtnih sredstava uz povoljnu kamatnu stopu.

  Paket mera podrške privredi Vlade Republike Srbije donet je u cilju ublažavanja negativnih ekonomskih i finansijskih posledica pandemije virusa COVID-19 gde podršku privredi pruža i Vojvođanska banka učešćem u garantnoj šemi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE