VREME JE NOVAC: Saznajte koliko zaista košta vaših sat vremena

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  VREME JE NOVAC: Saznajte koliko zaista košta vaših sat vremena

  Verovatno ste se susreli sa situacijom u kojoj niste znali da li da unajmite nekoga da vam obavi bitan posao ili da sami zavrnete rukave. I, verovatno, ste se u nekim od tih situacija potpuno zapetljali i izgubili mnogo i vremena i novca ne završavajući posao po planu.

  Srećom, od sada ne morate sami kalkulisati između isplativosti ove dve veoma bitne stavke, jer postoji način da izračunate koliko zaista vredi vaše slobodno vreme. Za razliku od drugih alata, ovaj ne uračunava samo vašu platu.

  Odgovarajući na nekoliko interaktivnih pitanja možete tačno odrediti kada ćete uposliti ruke, a kada je bolje preustiti priču profesionalcu. Pitanja su jednostavna, na primer, koliko slobodnih sati dnevno imate, koliko dugo biste čekali u redu za poklon karticu od 100 evra ili koliko biste sati prekovremenog prihvatili na odmoru.

  Dakle, kako stara izreka kaže ’Novac je vreme, a vreme je novac’ stoga oprobajte novi Norveški sajt Spare Time kako biste otkrili koliko vredi vaše vreme. Odgovori vas mogu iznenaditi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: pixabay

  Piše: D.G.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE