Vučić se pita: Kome smeta jak Telekom?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vučić se pita: Kome smeta jak Telekom?

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je navode političara iz opozicije o navodnim  štetnim poslovnim poduhvatima Telekoma Srbije

  “Predsednik njene partije uzeo je od Telekoma 30 miliona evra od 2004. do 2012. godine, od toga 25 miliona preko telekoma u BiH”, prokomentarisao je Vučić tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.

  Vučić je kazao da im danas Telekom smeta pošto je sve jači, a ne slabiji, pa govore neistine.

  “Da radite za tajkune protiv svoje države… to su neverovatne stvari koje pokazuju neodgovornost i takvu neozbiljnost da sam time šokiran”, rekao je Vučić.

  Podsetio je da su oni od kojih dolaze danas napadi na Telekom svojevremeno želeli da kupe TV Prvu i B92, ali je te dve telezivije kupio neko drugi.

  Mi tražimo da sa Telekomom uđemo na Kosovo, mi smo sa Telekomom drugi najvažniji operater u BiH a prvi u Crnoj Gori”, rekao je Vučić gostujući na televiziji Pink.

  Predsednik zamolio građane da plaćaju porez

  “Tražio sam od Privredne komore da razgovara sa stranim kompanijama i traži veće prisustvo srpske robe na rafovima“, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

  “Obavestili su me da su razgovarali sa tri najveća lanca u zemlji i doći će do povećanja prisustva srpske robe u njima“, kazao je Vučić na TV Pink.

  Biće uvedene delimične sektorske mere za ugostiteljstvo jer su neki puni gostiju a moramo da pomažemo hotelijerima u gradovima, najavio je predsednik Srbije.

  “Moramo da pomažemo hotelijerima u Beogradu i Novom Sadu, a nadam se da ćemo, ako bude dobra epidemiološka situacija, da sledeće nedelje produžimo rad ugostiteljskih objekata do 1h“, rekao je Vučić.

  On je zamolio sve da ispunjavaju svoje obaveze kada je u pitanju plaćanje doprinosa, jer se ne vraća državi tako što se izbegava plaćanje poreza.

  “Ekonomska situcija nije nigde laka zbog kovida ali je bolja nego drugde”, rekao je Vučić.

  “Što se ekonomije tiče, nama sada kreće program ‘Moja prva plata’. Ljudi odmah nakon srednje škole ili fakulteta mogu da nađu posao”, rekao je Vučić.

  Izvor: Pink TV

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE