Wise.Blue se pridružuje Tviterovom zvaničnom partnerskom programu kako bi osnažio performans oglašivača

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Wise.Blue se pridružuje Tviterovom zvaničnom partnerskom programu kako bi osnažio performans oglašivača

  Wise.Blue je sveobuhvatno rešenje za Tviter oglase koje vodeći međunarodni performans oglašivači biraju kako bi ostvarili vrhunske poslovne rezultate. Razvijena u Httpool-u, ova platforma se oslanja na mašinsko učenje i algoritme za predviđanje kako bi se obezbedilo upravljanje složenim kampanjama i ostvarili najbolji mogući rezultati.

  Sada, kao deo Tviterovog zvaničnog partnerskog programa koji je dostupan samo kompanijama koje nude vrhunska marketing rešenja sa dokazanim uspehom kod klijenata, Wise.Blue ima mogućnost da isporuči značajnu dodatnu vrednost performans oglašivačima.

  Na raspolaganju je pun potencijal oglašavanja na Tviteru

  Jedan broj eksperata sa značajnim iskustvom u oblastima performans marketinga i mašinskog učenja je sebi postavio ambiciozan cilj – da performans oglašivačima učini dostupnim pun potencijal Tviterove platforme za oglašavanje. Kroz analitiku i algoritme predviđanja, mi smo razvili niz posebnih funkcionalnosti koje su obezbedile da Wise.Blue bude vodeće rešenje za perforams oglašivače.

  “Tviter je jedna od najvećih  platformi koja ima odgovarajuću publiku i koja obezbeđuje pregršt mogućnosti vodećim brendovima i poslovnim sistemima širom sveta”, navodi Marius Ivanovas, idejni tvorac Wise.Blue-a.

  Tu Wise.Blue ulazi u igru! Mi smo identifikovali ključne zahteve najvećih performans oglašivača i razvili jedinstvenu tehnologiju koja glavnim korisnicima omogućava da u najvećoj mogućoj meri ostvare postavljene KPI-eve na Tviteru.

  Wise.Blue API rešenje, proisteklo iz bogatog iskustva i prepoznatih potreba performans oglašivača, razvijeno je u Httpool-u, koji je članica IMS korporacije i  prodajni partner Tvitera u više od 25 zemalja širom Evrope i Azije. Wise.Blue predstavlja inovaciju u pravom smislu te reči. Tokom rada sa velikim međunarodnim performans oglašivačima na mnogobrojnim Tviter kampanjama, naš tim je prepoznao prostor za iskorišćavanje punog potencijala Tviter platforme, pojednostavljući, pri tome, upravljanje kompleksnim postavkama, ali istovremeno obezbeđujući značajno unapređenje rezultata. 

  Sveobuhvatni alat za ključne korisnike širom sveta

  Opsežno upravljanje kornisničkim nalozima, u sprezi sa detaljnim analitičkim alatom, kreativni studio, kao i sopstvena komponenta za mašinsko učenje, čine Wise.Blue nezaobilaznim alatom za performans oglašivače.

  “Ovo je projekat razvijen unutar kompanije koji je evoluirao u vodeći globalni alat. Činjenica da smo postali Tviterov zvanični partner je veoma važno priznanje za Wise.Blue i veoma smo srećni što možemo da doprinesemo ekosistemu i da obezbedimo dodatnu vrednost najsofisticiranijim performans oglašivačima širom sveta”, rekao je Aljoša Jenko, CEO Httpool-a.

  Wise.Blue rešenje se sastoji od tehnologije i podrške na zahtev koju vodi međunarodni tim Tviter performans eksperata. Veliki globalni oglašivači koji koriste Wise.Blue često premašuju postavljene KPI-eve, istovremeno iskorišćavajući prethodno nedostupne mogućnosti.

  “Odlučili smo da Wise.Blue timu poverimo celokupno upravljanje Twitter kampanjama i oduševljeni smo rezultatima, kao i profesionalnošću njihovog pristupa. Tim je uradio neverovatan posao. Veoma su agilni, transparentni, potkovani znanjem i uvek spremni da pomognu”, rekao je Cameron Roe, koji vodi tim za digitalni marketing u Change-u, jednoj od vodećih aplikacija u domenu kriptovaluta.

  Deivid Pranchas, user acquisition manager u NordVPN-u, zahvalio se Wise.Blue timu na uspešnoj saradnji ističući da “znanje koje vi posedujete, kao i direkta podrška na platformi, ključ je uspešne performans kampanje. Zadovoljstvo je raditi sa takvom grupom eksperata”.

  Usmerenost ka kontinuranom inoviranju

  Wise.Blue je usmeren ka kontinuiranom inovaniranju i definisanju trendova za preformans oglašavanje na Tviteru.

  “Ovo je samo početak jednog neverovatnog putovanja. Mi neprekidno unapređujemo Wise.Blue novim funkcionalnostima kako bismo obezbedili dodatnu podršku ključnim korisnicima na Tviteru”, rekao je Artūrs Lukaševičs direktor Wise.Blue-a.

  Neki od elemenata koji će uskoro biti dostupni su sekcija koja se tiče ciljnih grupa kao i specijalan alat za remarketing.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE