Za ljubitelje vina – najbolji frižideri za vino

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Za ljubitelje vina – najbolji frižideri za vino

  Ako spadate u strastvene ljubitelje vina ili ste pak neko ko povremeno uživa u vinu, pravi frižideri za vino mogu poboljšati njihov ukus i osigurati pravu temperaturu duže vreme. Plus, to je idealan način da skladištite svoja vina na mestima koja će sačuvati ukus, boju i miris.
  Naravno, postoji puno opcija za hladnjače za vino, i nisu svi podjednako kvalitetni. Zato smo i sastavili ovaj vodič – da vam pomognemo da pronađete najbolji mini-frižider za vino u vašoj situaciji.
  Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir pri kupovini frižidera za vino. Za početak, trebalo bi da razmislite o veličini frižidera koji želite. Kapaciteti se kreću od 30 do 60 boca.

  Takođe je bitna i tehnika samog frižidera. Postoje oni sa jednom zonom i oni sa dve zone. Bolji su frižideri sa dve zone, naročito ukoliko imate i bela i crna vina, te ćete moći da podesite različite temperature za svaki vrstu.

  EdgeStar CWF340DZ

  Cena: 400 dolara

  Kapacitet: 34 boce

  Broj zona: dve

  Dimenzije: 33 1/8 k 19 7/16 k 23 1/16-inča

  „EdgeStar“ je postao poznat kao lider u industriji hlađenja vina, i to sa dobrim razlogom. Ne samo da mnogi frižideri ovog brenda nude dvostruko hlađenje i dosta prostora, ali su i prilično lepo dizajnirani. Ovaj frižider se sastoji iz dva dela: gornji deo koji može da se ohladi između 5 i 13 stepeni celzijusa i donjeg dela koji se može hladiti između 13 i 18 stepeni. Ovo je pravi izbor za nekoga ko ima dobru selekciju crnih vina, i nekoliko flaša belog vina koje može smestiti na dodatne police. Takođe je i prilično lako za upotrebu – samo pritisnite strelice da biste podesili odgovarajuću temperaturu.

  Avanti EWC1021

  Cena: 95 dolara i više

  Kapacitet: 12 boca

  Broj zona: jedna

  Dimenzije: 20,2 k 10 k 25,2 inča

  Možda tražite nešto malo manje? Ako je to slučaj, onda je Avanti EVC1021 bolji izbor za vas. Ima prostora za 12 boca vina, koje će za mnoge biti sasvim dovoljne. To je samo jedna zona, ali opet, mnogima će to sasvim odgovarati. Dizajn je urađen sa ukusom i elegancijom. Ima zakrivljena vrata, zajedno sa lepom kontrolnom pločom. Takođe nudi termoelektrični sistem za hlađenje, koji je prilično tih i ekološki prihvatljiv.

  Kalamera

  Cena: 850 dolara

  Kapacitet: 46 boca

  Broj zona: dve

  Dimenzije: 23,4 k 33 k 24,2 inča

  Kalamera, 24-inčni frižider sa kapacitetom za 46 flaša, malo je drugačiji od drugih frižidera na ovoj listi. Zašto? Zato što da se može ugraditi u vašu kuhinju. Frižider se lepo uklapa ispod kuhinjske radne površine, i na taj način ste pametno iskoristili prostor, a lepo izgleda. Preporučujemo da se konsultujete sa profesionalcem pre nego što ga kupite i da budete sigurni da će se uklopiti u vašu kuhinju, uz pretpostavku da je to odličan izbor. On nudi dvostruku zonu hlađenja, sa kapacitetom za 46 boca. Veoma je lako podesiti temperaturu, zahvaljujući panelu koji se nalazi između dve zone.

  Edgestar CWR1661SZDUAL

  Cena: 2000 dolara

  Kapacitet: 332 boce

  Broj zona: dve

  Dimenzije: 69,5 k 23,438 k 26,75 inča (k2)

  Možda ipak tražite nešto više, masivnije. Ovo su zapravo dve jedinice „Edgestar-a“, ali kupovinom dve odjednom uštedećete 100 dolara, što uopšte nije loše. Ipak, ovo nije za mali stan. Ovo je za one koji imaju masovnu kolekciju vina i one koji priređuju velike žurke.

  NewAir AW-321ED

  Cena: 850 dolara

  Kapacitet: 32 boce

  Broj zona: dve

  Dimenzije: 20,5 k 21,5 k 32,2 inča

  „NewAir“ ima prilično lep frižider sa kapacitetom za 32 flaše. Frižider ima dve zone, po jednu sa svake strane, zajedno sa klasičnim LED osvetljenjem, kako bi frižider izgledao lepo među ostalim kuhinjskim elementima. Za razliku od drugih, NevAir AV-321ED ima termoelektrično hlađenje, što znači da će verovatno biti tiši od mnogih frižidera zasnovanih na kompresiji. Takođe, možete podesiti temperaturu između 8 i 19 stepeni celzijusa, što je prilično pristojan raspon hlađenja.

  Izvor: BIZLife/Strani mediji

  Foto: Pixabay

  Piše: M. P.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE