Za lokaciju na Adi i do 300.000 dinara - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

  Za lokaciju na Adi i do 300.000 dinara

  Uprava najpoznatijeg beogradskog kupališta otvorila konkurs za firme koje trguju hranom i kozmetikom, ali i organizuju zabavne sadržaje.

  JP “Ada Ciganlija” nastavlja da raspisuje konkurse pred letnju sezonu. Ovoga puta, zainteresovani će imati priliku da se nadmeću za osam lokacija za prodaju kokica ili pečenog krompira, kozmetike i pribora za plažu, kao i za prodaju voća.

  Takođe, ovo javno preduzeće dalo je u zakup deo oko Savskog jezera za organizovanje zabavnih sadržaja, a onome ko bude imao najbolju ponudu, ugovor će važiti pet godina.

  U zavisnosti od toga za koje mesto konkurišu kada je reč o trgovini u narednih godinu dana, zainteresovani će morati da izdvoje od 50.000 do 200.000 dinara, kolika je početna cena nadmetanja.

  S druge strane, Ada je u zakup dala sve tri zone svog poseda, pa će vrednost licitacije za zabavne sadržaje ići od 120.000 pa do 300.000 dinara, za deo uz stazu i kupalište.

  Trgovci hranom, kozmetikom i opremom za plažu imaju vremena do 24. aprila da dostave prijavu na adresu “Ade Ciganlije”, a javno nadmetanje održaće se sledećeg dana u 10 časova.

  Organizatori zabave svoju prijavu mogu da pošalju do 27. aprila, a najboljim ponuđačima lokacije će biti dodeljene počev od 1. maja.

  Da li će iz trećeg puta imati sreće da dodeli 22 lokacije za prodaju sladoleda, “Ada” će znati 26. aprila, kada je poslednji dan za prijavu. Početna cena licitacije je 26.500.000 dinara.

  Izvor: Novosti

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE