ZABORAVITE SVA PRAVILA: GSP od sutra kao pre KORONE

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ZABORAVITE SVA PRAVILA: GSP od sutra kao pre KORONE

  Posle zahteva predsednika Srbije i nove odluke Republičkog kriznog štaba kojom je obavezna instrukcija o organizovanju javnog prevoza pretvorena u preporuku, Sekretarijat za javni prevoz dao je instrukcije prevoznicima i uputio apel građanima.

  Кako je precizirao gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević, javni prevoz u Beogradu obnavlja se od 8. maja u 4 sata u istom obimu i na isti način kao pre Odluke o ukidanju javnog prevoza.

  “Javni prevoz mogu da koriste svi građani, a ne samo zaposleni. Za korišćenje javnog prevoza mogu da se koriste sve postojeće karte kao i pre Odluke o ukidanju javnog prevoza u vanrednom stanju. Pošto javni prevoz mogu da koriste svi građani, ukidaju se redari koji su uvedeni na osnovu instrukcije Republičkog kriznog štaba radi kontrolisanja ko koristi javni prevoz”, istakao je Vasiljević.

  On je apelovao na građane da poštuju preporuke epidemiologa, da koriste maske i rukavice, kao i da drže socijalnu distancu. To će biti lična odgovornost građana, a ne odgovornost prevoznika, poručio je Vasiljević.

  https://www.bizlife.rs/aktuelno/vesti-dana/vucic-trazio-da-gsp-u-beogradu-radi-kao-pre-vanrednog-stanja/

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • Suzana

   Ovo je van pameti.Vlada se oslanja na visoku svest gradjana koje nema!Letnji red voznje sto znaci da je duplo veca guzva!.Niko nece proveravati da li nose masku,kolika je distanca .Spremite se za novu turu zarazenih!

  • Svetlana

   I treba svi da se puste u autobuse. Ko se boji neka ide taksijem ili peške.

   • Aleks

    Zato nam je i tako, zato što u našoj zemlji imamo ljude kao vi... !

  • Pera

   ZEMLJA DEMBELIJA

  • Greca

   Nesposobnjakovići su shvatili da je prva zamisao neizvodljiva pa je sad lakše prebaciti odgovornost na gradjane. Prvo smo brinuli kako ući u prevoz koji prima ograničen broj ljudi, a sad kako se zaštititi ako je u njemu gužva.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE